Zoeken naar act huren

act huren
Fidelinas Entertainment Braziliaanse Danseressen huren, Samba Show, Capoeira, Brassband, voor alle tropische feesten!
Waanzinnige Braziliaanse cocktailshakers en cocktailbar, vuurspuwers en weergaloze capoeira vechters. Van korte spetterende acts tot een compleet entertainment pakket voor uw bedrijfsfeest. Wij werken met enthousiasme en creativiteit en leveren verbazingwekkende shows. Wij leveren optredens van de beste kwaliteit en staan daar ook garant voor.
Entertainment voor Pasen Paashaas huren Pasen acts.
Wanneer je een leuke en goede paas act zoekt in een winkelcentrum raden wij je graag onze reuze paashaas aan. Iedereen kan met deze grote paashaas op de foto, even flinke knuffel of stoere hi-five geven, deze paashaas is echt overal voor in.
Grease Tribute Act boeken of inhuren Easybookings.
Home Artiesten Artiesten Groepen Grease Tribute Act. Terug naar het zoekresultaat. Grease Tribute Act. Neem samen met Danny en Sandy de trip terug naar het jaar 1959. De Rydell High School was waar het allemaal gebeurde! Een geweldige avond vol met hoogwaardig entertainment.
Acrobatiek Acts Als Openingsact Of Slotact Bij Uw Evenement.
Wonderlijke kostuums en sfeervolle achtergronden maken deze shows tot een bijzondere ervaring met perfecte muziek. Live of op band. De grond acts kunnen zowel solo, duo of als group act worden uitgevoerd, afhankelijk van het type grond act wens klant.
Entertainment Teatro.
Een kort overzicht van beschikbare typetjes.: ENTREE ACT: Beveiliging, butler, de dikke de dunne, Engelse Bobby, Lakeien of Zwervers. TYPETJES: Bediening, Disco Johnny, Glamour Fotograaf, Gastheer of Gastvrouw, Japanse Toeristen, Maffiafiguren, Majoor Militair, Onsmakelijke kok, Ontdekkingsreiziger, Schoonmaaksters, Sjonnie Anita, Waarzegster of Wilhelmpie.
Act boeken? Leuke acts huren voor feest, verjaardag, bruiloft en event!
Bij evenementenbureau Evenses hebben we een breed assortiment aan acts, animatie en artiesten die in te huren zijn voor uw evenement. Zoekt u een vuurshow act, dansshow, goochelaar act of tissue act dan bent u bij Evenses aan het juiste adres.
Circus op school Ons circus, uw school en de leerlingen als artiesten.
Welke act ze ook kiezen: de talenten van de verschillende leerlingen kunnen in elke act tot zijn recht komen! Acts voor de onderbouw groep 1 4. Acrobatiek: Acrobaten doen allerlei stoere stunts zoals piramidebouwen, koprollen en bokje springen. Paarden: De edele paarden draven en dansen door de piste.
Snollebollekes boeken huren BekendeArtiesten.nl 078-6737733.
Snollebollekes boeken huren via BekendeArtiesten.nl. Hoewel de naam suggereert dat er meerdere mensen op het podium staan bestaat de act Snollebollekes uit één persoon. Met dé carnavalshit van 2013 en 2014 op zak, is de act niet meer uit het feestcircuit weg te denken.
Barbie en Michael zijn in te huren: We zijn dan een act Foto AD.nl. Spinner. Sluit.
DJ Act boeken of inhuren? TML Entertainment.
Dj Act / band. Hier vind u een overzicht van alle soorten DJ acts. Wilt u een DJ Act boeken of inhuren zoals bijvoorbeeld The Battle of DJ Alankara met de Soul Collective, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Contacteer ons