Op zoek naar leuke act voor bonte avond?

leuke act voor bonte avond
Wat nu weer doen op bonte avond? Ouders Online.
Echt super leuk, doen dit al 20 jaar. We doen ook al 20 jaar een bonte avond en we hebben al van alles voorbij zien komen. Meestal doe ik samen iets met mijn 2 zussen, soms met hele gezin en soms alleen met 1 iemand van gezin. Ben nu op zoek naar iets voor mij en 2 zussen maar als iemand iets super leuks heeft voor meer of minder mensen hoor ik het ook graag! We zingen en acteren, durven eigenlijk alles wel! OOk heb ik 4 kids die wel wat willen doen zonder of met ons, mijn fanatasie is helemaal op, wordt ook zo moeilijk na zoveel jaar! Ik hoop op leuke ideeën!
Bonte avond act van de leiding! YouTube.
Bonte avond act van de leiding! Afmelden bij Chiro Loenhout? Abonneren Geabonneerd Afmelden 10. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video? Log in om ongepaste content te melden. Vind je dit een leuke video?
Bonte avond act YouTube.
Nee, bedankt Neem een kijkje. Bonte avond act. Afmelden bij Malinka Bolle? Abonneren Geabonneerd Afmelden 23. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video? Log in om ongepaste content te melden. Vind je dit een leuke video? Log in om je mening te geven. Vind je dit geen leuke video? Log in om je mening te geven. Beoordelingen zijn beschikbaar wanneer de video is verhuurd. Deze functie is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw. Gepubliceerd op 27 sep. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. TOON HERMANS MIJN HUISDOKTER Duur: 634. Jean Gielis 822.014 weergaven. Gorilla ziet na 5 jaar zijn verzorger weer Duur: 402. Pablo Escobar 813.551 weergaven. 10 Plekken Waar je NOOIT Moet Zwemmen! detoptien 870.714 weergaven. Dansende Mieke houdt de jury voor de gek HOLLAND'S' GOT TALENT Duur: 428.
Scholieren.com.
Leuke ideeën voor stukjes op een feest of bonte avond Kunst en Cultuur: Feestdagen.
Leuke ideeën voor stukjes op een feest of bonte avond. Leuke stukjes doen op een clubavond, kamp of feest; sommige mensen schudden een leuk optreden zo uit hun mouw en improviseren er lustig op los, terwijl anderen maar niet op leuke ideeën kunnen komen en met knikkende knieën voor het publiek staan.
Bonte avond acts. Girlscene Forum.
Ik heb met volleybal kamp een bonte avond. Alleen ik heb geen idee wat we kunnen doen. We zijn met zn vieren. En we weten niet echt wat we kunnen doen. We kunnen wel wat grappigs doen want word echt een leuk kamp. Wat zijn jullie ideeen? Zingen, of leuke act waar het publiek ook aan mee doet? Reactie 1 Gepost op: 06 juni 2013, 201941.: Misschien iets van karaoke? Reactie 2 Gepost op: 06 juni 2013, 202917.: Citaat van: Norman Reedus: op 06 juni 2013, 201941.: Misschien iets van karaoke? Whaah, jij hebt een leuke avaeen TWD-fan hier! OT: Inderdaad iets van karaoke, of een minitoneelstukje, of je gaat dansen etc. Wat altijd ook heel leuk is is mensen voor de gek houden.
wie weet er een leuk stukje voor een bonte avond? Bokt.nl.
Berichten: 772 Geregistreerd: 22-03-05 Woonplaats: harderwijk. Re: wie weet er een leuk stukje voor een bonte avond? Geplaatst door de TopicStarter: 28-04-05 1442.: jah das best een leuke jah die van yorghos; bedankt! ik denk er nog even over naP.:
Handige bonte avond Ideeën en tips kampidee.nl.
Lekkere snacks uit de frituur, ships, popcorn alles wat lekker is maakt de avond bijzonder! Richt een leuke bar in waar ze het eten kunnen halen. Tip: maak kaartjes voor het aantal snacks e.d. zodat ze maar 2 a 3 snackt kunnen eten. Er zijn altijd kids die niet goed zijn in het delen van eten. Zo krijgt iedereen evenveel en voorkomt irritatie op de laatste avond. Voor de oudsten kinderen. Van de slaapzakken cadeautjes maken. Het leukste effect is dat de slaapzakken van de oudsten tijdens de bonte avond worden ingetapet.

Contacteer ons