Meer resultaten voor leuke bonte avond act

leuke bonte avond act
Leuke ideeën voor stukjes op een feest of bonte avond Kunst en Cultuur: Feestdagen.
Leuke ideeën voor stukjes op een feest of bonte avond. Leuke stukjes doen op een clubavond, kamp of feest; sommige mensen schudden een leuk optreden zo uit hun mouw en improviseren er lustig op los, terwijl anderen maar niet op leuke ideeën kunnen komen en met knikkende knieën voor het publiek staan.
Bonte avond acts. Girlscene Forum.
Ik heb met volleybal kamp een bonte avond. Alleen ik heb geen idee wat we kunnen doen. We zijn met zn vieren. En we weten niet echt wat we kunnen doen. We kunnen wel wat grappigs doen want word echt een leuk kamp. Wat zijn jullie ideeen? Zingen, of leuke act waar het publiek ook aan mee doet?
Scholieren.com.
Wat nu weer doen op bonte avond? Ouders Online.
Echt super leuk, doen dit al 20 jaar. We doen ook al 20 jaar een bonte avond en we hebben al van alles voorbij zien komen. Meestal doe ik samen iets met mijn 2 zussen, soms met hele gezin en soms alleen met 1 iemand van gezin. Ben nu op zoek naar iets voor mij en 2 zussen maar als iemand iets super leuks heeft voor meer of minder mensen hoor ik het ook graag! We zingen en acteren, durven eigenlijk alles wel! OOk heb ik 4 kids die wel wat willen doen zonder of met ons, mijn fanatasie is helemaal op, wordt ook zo moeilijk na zoveel jaar! Ik hoop op leuke ideeën!
Bonte avond act van de leiding! YouTube.
Bonte Avond 2009 groep 8 jongens you can leave your hat on / zwanenmeer Duration: 257. keizerin1 38307, views. op de Milluse Bonte Avond Duration: 338. Bertus Keunen 15235, views. gerard en tony gekke act Duration: 524. bakker1968 19391, views.
Bonte avond act YouTube.
Een van de acts tijdens de bonte avond in Wessem 2013 schutterij Duration: 1330. CV de Golfbraekers 20398, views. Bonte Avond 2013 Act 3 Ghostbusters Kikke tv Duration: 805. RTV Scheldemond 5101, views. Bonteavond 2013 oefenen en lachen Duration: 306.
Handige bonte avond Ideeën en tips kampidee.nl.
Richt een leuke bar in waar ze het eten kunnen halen. Tip: maak kaartjes voor het aantal snacks e.d. zodat ze maar 2 a 3 snackt kunnen eten. Er zijn altijd kids die niet goed zijn in het delen van eten. Zo krijgt iedereen evenveel en voorkomt irritatie op de laatste avond. Voor de oudsten kinderen. Van de slaapzakken cadeautjes maken. Het leukste effect is dat de slaapzakken van de oudsten tijdens de bonte avond worden ingetapet.

Contacteer ons