Resultaten voor entertainer voor feest

entertainer voor feest
Italiaans-Feest.nl.
Één ding is zeker, door haar jarenlange ervaring in de evenement scene, is zij een allround entertainer. En een optreden is nooit hetzelfde en haar stem en persoonlijkheid blijft je bij. Gabriellas repertoire omvat vele genres zoals Italiaans, Pop, Funk, RB, Soul, Dance Classics, Jazz en zelfs Klassiek en Musical. Neem een kijkje bij een optreden. Solo Angelo Indaco is een muzikant die op jouw feest niet alleen de muziek verzorgt, maar entertaint ook jouw gasten. Hij zorgt ervoor dat ze niet alleen luisteren maar dat ook meezingen, bewegen en natuurlijk dansen. Angelo maakt hierbij gebruik van diverse instrumenten. Hij zingt en begeleid zich daarbij op gitaar, accordeon, orgel of piano met een zeer uitgebreid internationaal repertoire, zelfs het Nederlandse lied komt daarbij ruimschoots aan bod. Neem een kijkje bij een optreden. Duo Het muzikale concept dat Due Amici twee rasechte Italiaanse musici voor je in petto heeft, brengt je de karakteristieke Italiaanse muziek in zijn meest pure vorm.
Zanger Entertainer.
Als Andy komt wordt het feest! Op de bar springen en gàààààn! Met Andy verrast u uw publiek. Een half uur lang een onvergetelijke set muziek. Zijn perfecte performance staan garant voor een hoog waarderingscijfer van uw publiek. Door het uitgebreide en diverse repertoire is hij voor zeer veel evenementen inzetbaar. U komt Andy dan niet alleen tegen in feest-cafe's' maar ook bij huwelijksinzegeningen in de kerk of gemeentehuis. Door zijn zangstem, zijn enthousiaste verschijning en de onuitputtelijke energie op het podium weet hij het publiek tot zich te binden. Zanger / Entertainer.
FeestPiano.
Een exclusieve bruiloft/wedding een witte zijkant met sierlijke Wedding letters en afbeeldingen. Een Hollands/Oranje feest Een Rood wit blauw zijkant. Beach Summer Party Een zijkant met tropische invloeden. Een Cafe/Pianobar piano Een rode zijkant met leuke kreten er op. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld voor bedrijfsevenementen of speciale evenementen een eigen afbeelding/logo op de zijkant van de piano te laten plaatsen! Hoe gaaf is dat? Denk bijvoorbeeld eens aan een RedBull piano, of een groene Heineken piano, ok ok. of een blauwe Bavaria piano, of een rode Amstel Piano Je kunt het zo gek niet bedenken. En dat kan dus ook met UW bedrijfslogo/naam/kleuren. dellenoy En wat gaan júllie na de carnaval doen? Er Is nog ruimte op deze topreis. 19 Feb 1443.: dellenoy Dat was geen trapje voor de pianoshow. Dus deze keer de Andy Dellenoy one-man-band. Maar het is allemaal weer gelukt. Alles staat netjes beneden via het trapje. moet het weer maar boven. nu nog niet aan denken. 09 Feb 1856.: een jaar geleden alweer was gezellig naar aanloop naar de carnaval. 08 Feb 0811.: Boek Andy als. Zanger / Entertainer.
Ententainer Crazy Harder huren? Zet je feest op zijn kop!
Specials op aanvraag Komedie Bingo / openingen. Bekend van TV-programma's: SBS6 De Nieuwe Uri Geller, Avro-Tros Zapp De Magische Winkel en Tros Bananasplit. De act is geschikt voor iedereen van 5 tot 99 jaar en kan op elke willekeurige locatie worden uitgevoerd.
Allround DJ entertainer, bruiloft, huwelijk, feest, party, top 40, 70's, 80's, 90.
Allround DJ Entertainer. Op zoek naar een goede Allround DJ? Met DJ Jerone is het gegarandeerd een feest. Jerone is super flexibel en staat altijd open voor verzoekjes. Hij kan de inloop van elk feest verzorgen. Vervolgens iedereen laten dansen en meedoen en als het moet ook helemaal los gaan en iedereen meenemen naar een hoogtepunt.
Live Muziek Feesten en Evenementen Zanger Entertainer Keyboard.
Want daar begint alles mee. het is uiteindelijk uw feest! Live muziek voor feesten en evenementen? Boek nu HUGO! als zanger of als keyboard-entertainer voor uw feest! copyright 2018 OneManBand Muzikant Toetsenist Entertainer Zanger Keyboardspeler Live Muziek Feesten Bruiloften Partijen Evenementen.
Feest Entertainer.nl typetje acteur gastheer themafeest of ander Entertainment.
Bedrijfsfeest, Bruiloft of Verjaardag. Bent u op zoek naar een entertainer of acteur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse succespakketten geschikt voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en meer! Met behulp van humor, muziek, magie, trucs en acts verandert uw feest in een topfeest.
Goochelaar Martijn Martell allround entertainer met een dosis humor.
Deze veelzijdige goochelaar en entertainer heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan. Hierom is Martijn Martell bij uitstek de entertainer voor uw open dag, diner, opening, feest, fusie, familiedag, vrijgezellenparty, personeelsuitje, winkelpromotie of elk ander event. Zowel volwassenen als kinderen weet hij te boeien met zijn table-magic, ballonkunst en presentatietechniek.
Freeland Entertainment.
Als u op zoek bent naar een vrolijke zangeres / entertainer of presentatrice en uw feest op persoonlijke wijze ingevuld wilt zien, zit u goed op deze site. U heeft misschien al een zaal besproken, evt. een lekker buffet voor uw gasten in gedachten of u geeft een feestje thuis Maar hoe maakt u uw feest écht gezellig, geslaagd en compleet?
Harry Vesseur: Entertainer, Presentator Harry Vesseur.
Home Harry Vesseur: Entertainer, Presentator. Harry Vesseur: Entertainer, Presentator. Entertainment stroomt bij Harry door zijn aderen! De juiste sfeer neerzetten, interactie met het publiek, improvisatievermogen, gevoel voor show, aangevuld met zijn natuurlijke charisma en flinke dosis humor maken hem de rasartiest en entertainer die hij alweer 24 jaar is! Een geliefde en graag geziene artiest in binnen en buitenland. Je bent zo goed als je laatste optreden." Zijn repertoire is zeer breed en zijn optredens blinken uit in variatie. Jazzy, swingend bij een chique dinnershow of bedrijfsfeest tot compleet uit je dak gaan met rock, dance, party, Après Ski op een dampend tentfeest of festival! De juiste muziek op het juiste moment is essentieel voor een geslaagd feest of event!

Contacteer ons