Resultaten voor Schminkster

Schminkster
SCHMINK STER SANDRA / Schminken, Glittertattoo, Ballon Figuren.
Met onze professionele schminkmaterialen toveren we de kindergezichten om in bijna alles wat ze maar willen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een originele workshop, een gezellige knutselmiddag, een Schminkster of de diverse mogelijkheden? Voor ieder budget zorgen wij voor een feestelijke invulling, geheel naar uw wensen.
schminkster schminkt snel en zeer leuk v.a. 45 p.u.
Wij beschikken over een aantal schminkster s die snel de kinderen op een leuke manier voorziet van een mooie schmink creatie. Doordat onze schminkster s gebruik maakt van rainbowcakes en splitcakes kan onze schminkster s zeer snel op een professionele manier de kinderen schminken.
De Schmink Ster Evenementen Kinderfeesten Workshops Cursussen tattoos Ballonvouwen Poppenkast Beauty feestje.
Fake en Flash Tattoos. Blacklight schmink en tattoo. Ik ben Rosalie Maurix, beter bekend als De Schminkster. Ik begon jaren geleden als hobby met schminken. Als moeder van twee jonge dochters en medewerkster op een kinderdagverblijf had ik alle gelegenheid om te oefenen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Schmink-ster Schminkster Sharida.
Als schminkster ben je een graag geziene gast op kidsevents. Dat geldt zeker voor de enige echte Schmink-Ster Sharida. Als u op je volgende kidsevent de mooiste apenkoppen en tijgersnoetjes wilt zien rondlopen, neemt u dan nu contact op met Sharida.

Contacteer ons