Meer resultaten voor zanger entertainer

zanger entertainer
Will Vosters Zanger entertainer feest DJ. Bruiloft entertainer uit Bladel, Noord-Brabant.
Je maakt ook nog automatisch kans op een volledig verzorgd wellness arrangement!" tekens te gaan." Will Vosters Zanger entertainer feest DJ. Zanger DJ toetsenist entertainer voor uw feest. Feest DJ Zanger toetsenist in èèn! Gehele avond Nonstop muziek verzorgd door èèn persoon.
Home De website van zangerarthuro!
Allround Zanger Entertainer. Welkom op de website van Allround Zanger Entertainer Arthuro. Deze ras artiest in hart en nieren heeft maar een ding voor ogen.: Een geslaagd optreden verzorgen voor u! Op de website kunt u alles over mij te weten komen en krijgt u een goede.
Zanger / Entertainer Wout Nijland solo Wout Nijland Evenementen.
Pasar Colors RAI. Zanger / Entertainer Wout Nijland. Zanger/entertainer Wout Nijland solo. Wout Nijland is terug als optredend zanger. Voor velen een verrassing maar niet voor diegenen die zich Wout herinneren als leadzanger van de fameuse groep The Jeans en van zijn latere combo Wout Nijland.
Marcel de Rooij Zanger Entertainer Allround DJ.
Daar was hij actief als zanger en entertainer bij Hollandse bars en dancings waaronder de Malle Molen en de Heinekenhoek in Salou en Cafe de Tropen en Mambo Beach op Curacao. Naast een goede entertainer blijkt Marcel ook over een zeer groot stembereik te beschikken.
Betaalbare zanger, gitarist entertainer voor uw feest! Eric Ekkerman.
Sarah / Abraham. Betaalbare muziek voor ieder feest! Betaalbare zanger, gitarist entertainer die van uw feestje een superfeest maakt! U zegt; Ik zoek muziek voor mijn feest? U bent jarig of bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd? U wilt gezellige avondvullende live muziek?
Feest zanger.
De Feest zanger. De feest zanger / entertainer voor uw evenementen. Een feestzanger voor al uw evenementen en feestjes. Privéfeesten, bedrijfsfeesten, openbare evenementen. Presentator, zanger, gitarist, entertainer, DJ, sfeermaker, voor oud en jong. Deze zanger heeft zijn ervaring verkregen door avond aan avond op het podium te staan.
Zanger Zanger Zanger Zanger Entertainer Entertainer Entertainer Entertainer Erik Erik Erik Erik Adams. Adams. Adams. Adams.
Welkom op de website. Erik Adams Carnavals hit" Dit is Carnaval" klik HIER. ERIK ADAMS is een Zanger / Toetsenist / Entertainer uit het land van Maas en Waal die zich goed weet aan te passen aan elke gelegenheid, en heeft altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest.
Zanger Entertainer.
U komt Andy dan niet alleen tegen in feest-cafe's' maar ook bij huwelijksinzegeningen in de kerk of gemeentehuis. Door zijn zangstem, zijn enthousiaste verschijning en de onuitputtelijke energie op het podium weet hij het publiek tot zich te binden. Zanger / Entertainer.
ZANGER ENTERTAINER MUZIKANT ROTTERDAM HUGO.
Uw feest wordt professioneel verzorgd waarbij jarenlange ervaring onze grootste troef is!" keyboardspeler boeken keyboardspeler zanger entertainer voor uw feest Hugo's' one-man-band bij RTV Rijnmond bij Dave van der Wal. toetsenist / zanger voor betaalbare live-muziek zanger voor uw feest achtergrondmuziek voor een diner of diner-dansant.
Frenk4you, allround zanger-entertainer met een knipoog naar de sixties, seventies en American Songbook.
F RENK 4 YOU Frank van Grinsven, bekend in regio Breda, en ook ver daarbuiten, brengt een gevarieerd repertoire van swing, jazz, american songbook, ballads en een knipoog naar sixties en seventies, tot gezellige meezingers. Flexibel inspelend op de sfeer en het publiek van elk feest, ondernemersbijeenkomst of evenement, staat Frenk garant voor een geslaagde avond.

Contacteer ons