Op zoek naar zanger entertainer?

zanger entertainer
Marcel de Rooij Zanger Entertainer Allround DJ.
Daar was hij actief als zanger en entertainer bij Hollandse bars en dancings waaronder de Malle Molen en de Heinekenhoek in Salou en Cafe de Tropen en Mambo Beach op Curacao. Naast een goede entertainer blijkt Marcel ook over een zeer groot stembereik te beschikken.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Will Vosters Zanger entertainer feest DJ. Bruiloft entertainer uit Bladel, Noord-Brabant.
Je maakt ook nog automatisch kans op een volledig verzorgd wellness arrangement!" tekens te gaan." Will Vosters Zanger entertainer feest DJ. Zanger DJ toetsenist entertainer voor uw feest. Feest DJ Zanger toetsenist in èèn! Gehele avond Nonstop muziek verzorgd door èèn persoon.
Rob van Daal Zanger, entertainer officiële website.
Fotocollage van optredens, opnames en photoshoots. Lees hier het laatste nieuws! Rob van Daal is ook te volgen op social media. Jij Bent Niet Alleen, nu al op nummer 13! Posted on 28-05-2018. Rob van daal brengt studiobezoek aan RadioNL.
Pianist Paul Richard Boeken Zanger, entertainer, toetsenist DJ.
Pianist Paul Richard Boeken Zanger, entertainer, toetsenist DJ. KEYS AND DJ. DJ BOOTH INGEBOUWD IN DE PIANO! Paul speelt en zingt en heeft een herkenbaar repertoire van alle tijden. Van prachtige ballads tot swingende dance classics, van sfeervolle achtergrondmuziek tot een spetterend feest om nooit te vergeten.
Home De website van zangerarthuro!
Allround Zanger Entertainer. Welkom op de website van Allround Zanger Entertainer Arthuro. Deze ras artiest in hart en nieren heeft maar een ding voor ogen.: Een geslaagd optreden verzorgen voor u! Op de website kunt u alles over mij te weten komen en krijgt u een goede.
Entertainer Serge.
Allround Entertainer Serge. Serge en Coco kinderentertainment. Serge is een zanger, muzikant, maar bovenal een entertainer die stemmingen uitstekend aanvoelt en daarop in weet te spelen. Door zowel toetsen, gitaar alsook orkestbanden te gebruiken is het repertoire breed en afwisselend.
Zanger-entertainer Gene Travis OHIO BV.
Pappa Rotti Enkele gasten worden uitgenodigd om mee te zingen met Pappa Rotti, onze eigen Pavarotti. Leuk, verrassend en natuurlijk met een hoge entertainment waarde. En, Pappa Rotti zingt niet onverdienstelijk, zelfs in het Italiaans! De Kapitein Als een echte schuimmarcheerder zingt hij de Nederlandstalige woelige" baren" hits.
Rens de Ronde pianist, zanger entertainer voor bar, borrel, bruiloft en bedrijfsfeest.
Rens de Ronde. Pianist, Zanger Entertainer. Stijlvolle sfeermuziek, de juiste toon voor de juiste ambiance. demo piano/zang keyboard. PIANOPIANO.NL INFORMATIE: INFO@PIANOPIANO.NL TEL: 0651343744. Rens de Ronde. Pianist, Zanger Entertainer. Stijlvolle sfeermuziek, de juiste. toon voor de juiste ambiance. demo piano/zang keyboard.
Leuke zanger voor een feestje.
Home Zanger voor Café bar kermis of BBQ Zanger voor verjaardagsfeest 50 jaar. Leuke zanger voor een feestje. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer.

Contacteer ons