Resultaten voor act therapie boeken

act therapie boeken
PDF Time to ACT! Het basisboek voor professionals.
In dit hoofdstuk gaan we in op de wetenschappelijke evidentie voor ACT, leggen we het klinische model van ACT uit, illustreren we een aantal oefeningen aan de hand van een casus en geven tips en valkuilen bij de toepassing van ACT.
GORTcoaching Coaching met ACT: Acceptance en Commitment Therapie.
Coaching met ACT: Acceptance en Commitment Therapie. 088 170 1500. Boek een coach. Top-level coach boeken. Oriënteren op coaching. Info over coaching. Test inzetten tijdens coaching. Coaching voor uw medewerkers. Coaching voor één medewerker. Coaching voor meer medewerkers. Coachpool beheer grootzakelijk.
bol.com Acceptatie en Commitmenttherapie in de praktijk 9789079729180 Russ Harris Boeken.
Dit geldt niet voor boeken van externe verkopers. Voor 2359: besteld, morgen in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door bol.com. In winkelwagen Op verlanglijstje. Ontdek het nu voor 699, p.j. Altijd gratis verzending. Kies zelf gratis je bezorgdag. Avondbezorging van ma t/m vr in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en rond Brussel nu voor 249., Gratis ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk. Bekijk alle bezorgopties. Indien beschikbaar op bezorgadres. Log in voor de mogelijkheden. Log in voor persoonlijke bezorgopties. 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Laat het voor je inpakken en bezorgen. Dag en nacht klantenservice. Andere verkopers 3. Bekijk en vergelijk alle verkopers. Anderen bekeken ook. Time to ACT! De valstrik van het geluk. De valstrik van het geluk cartoonboek. Uit je hoofd, in het leven. Hannie van Genderen. Acceptance en commitment therapie.
Boek.
ACT is bruikbaar bij een veelheid aan psychische problemen in verschillende settings. ACT heeft bijvoorbeeld een prominente plek ingenomen bij de behandeling van chronische pijn en wordt succesvol gebruikt bij de behandeling van depressie en diverse angststoornissen. Time to ACT!
Simplify life ACT en Coaching.
Niet onze omstandigheden, maar onze oplossingen zorgen voor psychische problemen. Veel van ons lijden veroorzaken we zelf, omdat we onze gedachten en emoties te serieus nemen. Psycholoog Gijs Jansen raakte gefascineerd door Acceptance and Commitment Therapy ACT, studeerde er op, schreef er boeken over en behandelt er mensen mee.
Psychologische-hulpverlening.nl Acceptance and Commitment Therapy.
ACT, een experientiele weg naar gedragsverandering Steven C. Uit je hoofd, in het leven, een werkboek voor een waardevol leven met mindfulness en Acceptatie en Commitment Therapie Steven C. Mindfulness en contact met het nu, ACT in de praktijk Steven C.
Handige tips voor zelfhulpboeken op het gebied van Acceptance and comittment therapie ACT.
Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Studentenpsycholoog, EMDR Therapie. De valstrik van het geluk ACT! Hoe je kunt stoppen met worstelen en beginnen met leven. Zeer toegankelijk en praktisch boek over het toepassen van de principes van Acceptance and commitment therapie in je dagelijkse leven.
Review boek ACT your way, Doen wat werkt voor jou POH-GGZ.
Acceptance and Commitment Therapy ACT is alweer een inburgerde werkwijze in hulpverleningsland. ACT is een combinatie van cognitieve gedragstherapie CGT met mindfulness. Het is voor veel doelen bruikbaar. Ben je somber, bang of sta je stijf van de stress, dan kan ACT goed helpen.
Boeken en publicaties Allegre.
De valstrik van het geluk is een zelfhulpboek die de vaardigheden en de kennis aanreiken om de val van het geluk te leren herkennen. En, belangrijker nog, hoe eruit te ontsnappen. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoeken en de psychotherapeutische methode ACT acceptatie en commitment therapie.
ACT BrainDynamics Groningen.
Conceptueel met eenzelfde theoretische en filosofische grondslag is ACT sterk verwant met andere vormen van de zogenaamde derde generatie gedragstherapie, zoals dialectische gedragstherapie Linehan, aandachtgerichte cognitieve gedragstherapie mindfulness, gedragsactivatie en functionele analytische therapie FAP. Het belangrijkste onderscheid met cognitieve gedragstherapie CGT is dat CGT zich richt op symptoomverlichting door verandering van de inhoud van gedachten, terwijl ACT zich richt op het veranderen van de relatie die een cliënt heeft met zijn gedachten, dus het veranderen van de functie van deze gedachten.

Contacteer ons