Resultaten voor act therapie boeken

act therapie boeken
Mindfulness en ACT op het werk.
Het resultaat: je wordt niet langer geleefd, maar bepaalt zelf de richting van je leven en je werk. Deze themadag is voor mindfulnesstrainers en act-trainers, die mindfulness en ACT binnen een werksetting willen gebruiken. Pieternel Dijkstra is psychologe, trainer lector en auteur. Ze heeft inmiddels 20 boeken geschreven, waaronder Mindfulness op het werk. Deze bijscholing voor mindfulness en ACT-trainers zal gebaseerd zijn op bovengenoemd boek over mindfulness en werk.
Oefeningen en metaforen uit het boek.
ACT in coaching. ACT en vaktherapie. ACT en revalidatie. ACT Specialisatie Traject. ACT en psychiatrie-dag. Supervisie op maat. Introductieworkshop Time to ACT. Data basisopleiding ACT. Data vervolgopleiding ACT. ACT your way. ACT in coaching. ACT en revalidatie. ACT en psychiatrie-dag.
Tijdschrift voor Psychiatrie Acceptance and commitment therapy. In de reeks The CBT Distinctive Features Series.
Er zijn inmiddels talloze boeken over act verschenen die zowel theoretisch als praktisch meer te bieden hebben. Wie geïnteresseerd is in de theoretische achtergronden kan beter terecht bij het inmiddels ook in het Nederlands vertaalde Acceptance en commitment therapie, veranderingen door mindfulness, het proces en de praktijk door Hayes e.a.
MidP's' Boekenclub Meesters in de Psychologie.
De opdrachten zijn gebaseerd op evidence-based methoden zoals cognitieve gedragstherapie CGT, schematherapie, acceptance and commitment therapy ACT, psychomotorische therapie en mindfulness. De lezer wordt bovendien gemotiveerd om actief aan de slag te gaan na ieder hoofdstuk is het de bedoeling dat er een week geoefend wordt met de opdrachten.
Review boek ACT your way, Doen wat werkt voor jou POH-GGZ.
Acceptance and Commitment Therapy ACT is alweer een inburgerde werkwijze in hulpverleningsland. ACT is een combinatie van cognitieve gedragstherapie CGT met mindfulness. Het is voor veel doelen bruikbaar. Ben je somber, bang of sta je stijf van de stress, dan kan ACT goed helpen.
SeeTrue ACT-trainingen.
Data ACT trainingen. Data ACT vervolgtraining. Amsterdam start 21 maart 2019. Amsterdam start 29 januari 2019. Data ACT-training 8 bijeenkomsten. Den Haag start 22 januari 2019. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Boeken gebaseerd op ACT van Gijs Jansen.
Uit je hoofd in het leven, Steven Hayes.
Steven Hayes heeft aan de basis gestaan van de ontwikkeling van de Acceptatie en Commitment Therapie ACT. In deze therapie staan mindfulness en doelgerichte commitment aan waarden centraal. In wetenschappelijk onderzoek wordt steeds duidelijker hoe krachtig en snel ACT werkt voor vrijwel alle indicaties van psychologische en psychiatrische problematiek.
bol.com Acceptatie en Commitmenttherapie in de praktijk 9789079729180 Russ Harris Boeken.
Dit geldt niet voor boeken van externe verkopers. Voor 2200: uur besteld, maandag in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door bol.com. In winkelwagen Op verlanglijstje. Ontdek het nu voor 699, p.j. Altijd gratis verzending. Kies zelf de bezorgdag. Avondbezorging van di t/m vr in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en rond Brussel nu voor 249., Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk. Bekijk alle bezorgopties. Indien beschikbaar op bezorgadres. Log in voor de mogelijkheden. Log in voor persoonlijke bezorgopties. 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Laat het voor je inpakken en bezorgen. Dag en nacht klantenservice. Andere verkopers 2. Bekijk en vergelijk alle verkopers. Anderen bekeken ook. Time to ACT! De valstrik van het geluk. De valstrik van het geluk cartoonboek. Uit je hoofd, in het leven. Acceptance en commitment therapie.
GORTcoaching Coaching met ACT: Acceptance en Commitment Therapie.
Top-level coach boeken. Oefen cli├źnten, meekijksessies, supervisie, interviews. Zij gingen u voor. Thought leadership in de pers. Lezing Hoogleraar Witte Hoogendijk. Selecteer een pagina. GORTcoaching Coaching met ACT: Acceptance en Commitment Therapie. Coaching met ACT: Acceptance en Commitment Therapie. aug 9, 2017 life coach, Loopbaan Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling.
Gijs Jansen Psychologie Magazine.
Gijs Jansen is sinds 2003 gespecialiseerd in de Acceptance en Commitment Therapie ACT. Hij is docent aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft ook een eigen praktijk voor therapeutische training. Hij is ook de auteur van zelfhulpboeken zoals Denk wat je wilt, doe wat je droomt, Laat los en Mindfulness for the road.

Contacteer ons