Resultaten voor act therapie metaforen

act therapie metaforen
Metaforen ACT Meritus InMens.
Acceptance en Commitment. 8-Weekse training Mindfulness MBSR/MBCT. Home Metaforen ACT. Passagiers in de bus. Een metafoor voor hoe onze onwelkome gevoelens, gedachten, emoties ons ervan proberen te weerhouden zelf het stuur in handen te houden. Oefening Geef je verstand een Koosnaampje.
Oefeningen en metaforen uit het boek.
Oefeningen en metaforen uit het boek. Informatief en bruikbaar in je praktijk. Time to ACT! Op de pagina kunt u ruim 50 verschillende oefeningen, metaforen, en aanvullende informatie downloaden, behorende bij het boek: Time to ACT; het basisboek voor professionals.
Hand-outs ACT in Actie.
Hand-outs admin 2019-03-03T1620270100.: ACT in Actie heeft de afgelopen jaren meer dan 50 verschillende ACT-oefeningen inclusief audio-opnames en ACT-metaforen ontwikkeld inclusief illustraties alsook informatiebrochures geschreven welke hier gratis beschikbaar worden gesteld om te gebruiken in uw eigen praktijk. Infobrochure ACT download.
Acceptance and Commitment Therapy ACT Psychodidact.
ACT betekent in het Nederlands tenslotte niet voor niets doen. In het kort, ACT.: Is een vorm van gedragstherapie. Streeft naar psychologische flexibiliteit. Gebruikt veel metaforen om zaken inzichtelijk te maken. Leert het gedrag van de gedachten te scheiden. Richt zich op het hier en nu.
Acceptance and Commitment Therapie ACT Apeldoorn Realisatie Trainingen.
Je vergroot je psychologische flexibiliteit via de 6 onderdelen van ACT. We gebruiken diverse ervaringsoefeningen en werken met metaforen. De zes onderdelen van ACT. ACT leert je te stoppen met vechten tegen jezelf. Er zijn verschillende zelven, en de juiste soort zelfobservatie is zeer nuttig. Mindfullness en aanwezig zijn in het nu en hoe dat helpt in persoonlijke groei en therapie.
ACT Metaforen Psychologiepraktijk BeterPsychologiepraktijk Beter.
Filmpjes Invivo Clinics.
Passagiers in de auto. Valstrik van het geluk, R. Drie mythen over wat geluk is. Streven naar geluk werkt niet. Dare to ACT. Gedachtemachine in het licht van evolutie: Russ Harris. Defusie: Steven Hayes. Het best bewaarde geheim van de mens.
ACT Wij helpen je! Sleepwise.nu.
Toegewijde actie: dingen gaan ondernemen op basis van je waarden. In de praktijk wordt er veel gewerkt met aandachtgerichte oefeningen mindfulness, metaforen., ervaringsgerichte oefeningen en humor. ACT is meer een manier van leven dan een therapie. Psychische klachten verminderen door.
Coachen met ACT.
Om voluit te leven met alles wat er is. ACT biedt jou als coach een model en een grote set aan ervaringsgerichte methodieken en metaforen, waarmee je op een effectieve manier veranderingen in het gedrag van je coachee tot stand kunt brengen.
ACT4kids: 6-daagse opleiding Acceptance and Commitment Therapy ACT bij kinderen en jongeren Kennisnet Jeugd Samen werken aan een succesvolle transformatie.
Het geeft structuur aan je begeleiding en maakt belangrijke processen binnen ACT ook voor kinderen begrijpelijk, omdat het is aangepast aan de neurologische en psychologische ontwikkeling van kinderen. Door gebruik te maken van spel en metaforen sluit het tevens beter aan bij hun belevingswereld.

Contacteer ons