Resultaten voor act therapie opleiding

act therapie opleiding
SeeTrue ACT-Opleidingen.
Informatief en bruikbaar in je praktijk. Opleiding tot ACT-trainer/therapeut. Acceptance and Commitment Therapy ACT behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de cognitieve gedragstherapie. ACT en MBCT Mindfulness-Based Cognitive Therapy worden al de derde generatie gedragstherapie genoemd. Deze nieuwe tools voor gedragsverandering zijn echter meer dan alleen een therapie voor allerlei psychische en psychiatrische klachten.
Even voorstellen.
Daarnaast heb ik cursussen afgerond binnen de Cognitieve Gedragstherapie basis en verdieping, EMDR basis en verdiep ik me graag in behandeltechnieken als ACT en mindfulness. In 2017 zal ik gaan starten aan de postdoctorale opleiding tot Seksuoloog NVVS. Lees meer: Iris Maes.
Bijscholing Basiscursus Acceptance and Commitment Therapy ACT Realisatie Trainingen.
ACT ACT therapie apeldoorn EFT EFT Apeldoorn erkende evidence base flexibiliteit intervisie missie onderzoek Positieve Psychologie psychologische realisatie Trainingen relatiecoaching training trainingen VBAG erkenning werken met entiteiten wetenchappelijk. 2003-2015 Realisatie Trainingen. Workshops Vrede Training EFT voor Jezelf Trainingen en KTNO Erkende Bijscholingen Bijscholing Basiscursus EFT Bijscholing Basiscursus ACT Bijscholing Basiscursus Intervisie Opleiding tot Realisatie EFT-therapeut Jaaropleiding Realisatie EFT-therapeut.
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO Groep Utrecht.
Acceptatie en commitment therapie in de praktijk, een heldere en toegankelijke introductie op ACT, van Russ Harris 2010, Hogrefe Uitgevers. De cursus wordt ondersteund met een digitale leeromgeving. Zo heb je altijd toegang tot het lesrooster, digitale literatuur en contact met mededeelnemers en docenten. Docent: Paul Korsten. Paul Korsten is psychotherapeut/ Gz-psycholoog. Hij is werkzaam bij PsyQ in Leiden, afdeling Angst en Stemming. Hij is supervisor VGCt en heeft zich sinds 2006 verdiept in ACT met diverse workshops bij o.a. de grondleggers in binnen en buitenland. Hij past ACT zowel individueel toe als ook in groepsverband. Even geduld, ophalen docenten-informatie. Deel deze pagina.: Schrijf je in voor de wachtlijst. Je krijgt bericht als er plaats vrijkomt. Bij veel belangstelling plannen we extra data. Heb je vragen over deze opleiding of cursus?
Opleiding.
Time to ACT! De auteurs van Time to ACT! hebben in samenwerking met SeeTrue ook een ACT-training en een ACT-opleiding ontwikkeld. De ACT-training helpt je ACT toe te passen in je eigen dagelijks leven, de geaccrediteerde opleiding helpt je ACT toe te passen in de professionele praktijk.

Deze opleiding is geschikt voor diegenen die een beroepsopleiding zoeken, maar we staan ook open voor ieder die zich spelend en kunstzinnig wil uitdrukken, voor elke opvoeder, beroepsopvoeder, voor hulpverleners, zorgenden, begeleiders, onderwijzers, en trainers die in hun helpende, educatieve of begeleidende werkzaamheden kunstzinnig, creatief en spelend bezig willen zijn. Vakdocenten voor training en coaching. Vakdocenten voor kunstzinnige vorming. Vakdocenten voor kunstzinnige counseling en therapie vanuit diverse therapeutische disciplines.
4-jarig postgraduaat tot ACT-therapeut Allegre.
Deze opleiding biedt een solide basis in het werken met RFT en het contextuele denken gebaseerd op de nieuwste inzichten van Yvonne en Dermont Barnes-Holmes, Villatte, Törneke, Hayes, McHugh, Dougher., De opleidingsmodule bevat volgende themas.: Achtergrond en wetenschapsfilosofie. Historisch overzicht CBS/ACT/RFT. Relatie tussen RFT en ACT. Relational Frame Theorie. Taal en cognitie vanuit RFT. Regels en regel-geleid gedrag. Coherentie en context gevoeligheid. Contextuele en functionele diagnostiek. De functie analyse. Begrippen en principes. De globale functie analyse GFA. De specifieke functie analyse SFA. De verbale functie analyse. Verbale functionele assessment. Verbale functie analyse VFA. Perspectief name in therapie.
ACT Opleiding: Basis en Verdieping ACT EMDR Centrum Nederland.
ACT Opleiding: Basis en Verdieping. Doel: wij leiden diverse professionals op om ACT therapie, training of coaching te geven aan mensen waarvoor ze bevoegd zijn om mee te werken vanuit hun vooropleiding. Doelgroep: psycholoog, psychiater, coach, mindfulnesstrainer, therapeut, remedial teacher, docent, student of werker in de geestelijke gezondheidszorg.
Acceptance and commitment therapy CIVAS Opleidingen.
Er wordt dan ook intensief aandacht besteed aan hoe u ACT inzet bij depressie, woede, angststoornissen en chronische pijn. De opleiding bevat een compleet uitgewerkt behandelplan, zodat u ACT eenvoudig kunt inpassen in uw therapeutische werk met cliënten. Cursus ACT: wat kunt u ermee?
SeeTrue ACT-trainingen.
6 volle dagen. Meer informatie over deze opleiding tot ACT-trainer kun je vinden op: http//www.act-opleiding.nl/.: De ACT-training is gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy van Stephen Hayes. Dit is een training die evenals de Mindfulness Based Cognitive Therapy gebaseerd is op een wetenschappelijk onderzochte behandelmethode voor psychische klachten. En evenals de mindfulness blijkt ook de ACT heel goed bruikbaar als training voor mensen die meer voluit willen leven.

Contacteer ons