Op zoek naar presentator gezocht?

presentator gezocht
Entertainer gezocht Masters of Entertainment.
Meer informatie over onze concepten. Professionele entertainer of presentator gezocht? Bij The Masters of Entertainment vind je de presentator of entertainer die jij wilt inhuren om jouw feestje een enorme boost te geven. Wil je meer informatie over de concepten die wij ontwikkeld hebben?
Presentator-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
View all vacatures voor RTL Nederland Hilversum jobs. Lees meer over werken bij RTL Nederland. Enthousiaste Sport Presentator m/v. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sport presentator die in samenwerking met een technicus vanuit de studio het programma maakt.
Filmvacatures werk in de film en televisiewereld Presentator/presentatrice gezocht voor nieuw tv programma.
Maak een LOGIN aan, je profiel in de nederlandse film en tv wereld en om alle extra functies van deze site te gebruiken. Je bent niet ingelogd. Plaats werk advertentie. Aanmelden als persoon. Aanmelden als bedrijf. Presentator/presentatrice gezocht voor nieuw tv programma.
Presentator tv vacatures NationaleVacaturebank.nl.
1036 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep tv als presentator. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Presentator gezocht?
Toppers van Oranje in uw horeca bedrijf of evenement? Als presentator van een Nederlandstalig Muziekprogramma bent u met Ivo Franklin als presentator aan meer dan het juiste adres om bv uw cd-presentaties te verzorgen! TV Producer voor rtl7 en sbs6.
Presentator/presentatrice gezocht voor RTL4 en/of SBS6-progr VERS / nieuwe film en tv-makers.
Te koop / te huur. Vrijwilligers van VERS. Presentator/presentatrice gezocht voor RTL4 en/of SBS6-progr. Helaas, dit bericht is verlopen. VERS Nieuwe film en tv makers. 1001 AR Amsterdam. Kijk welk lidmaatschap bij je past. Lees meer over adverteren bij VERS.
Professionele presentator gezocht Pump up the Company.
Professionele presentator gezocht Erwin Steijlen 2017-08-27T1532270000.: Professionele presentator gezocht voor uw bedrijfsevent? Wij bieden een inspirerende show op maat! Het bedrijfsleven maakt vaak gebruik van een professionele presentator, want het presenteren voor een zaal vol met mensen is niet voor iedereen weggelegd.
GEZOCHT: PRESENTATOR VICE.
Type: vlot, kritisch en bij voorkeur goed in Engels. Een lelijk hoofd hoeft geen belemmering te zijn, maar als zelfs je oma vol walging terugdeinst als ze je ziet, wacht je misschien beter even tot je op de radio mag.
Presentator gezocht voor lokale TV Meer. Tvcollege Hilversum Facebook.
14 juli 2015. Presentator gezocht voor lokale TV. Meer vacatures Casting Calls op www.tvtalent.nl. Welke producten die landelijk of internationaal worden gebruikt zijn afkomstig uit de regio Westland en hoe worden zij gemaakt? In dit programma is wekelijks een product te zien dat iedereen kent, maar waarvan niemand weet dat het afkomstig is uit onze" regio.
Acteurs gezocht VERS / nieuwe film en tv-makers.
Acteurs gezocht interne film Rijksoverheid. 13-03-2019 / modellen / Laurens Meulenberg. Chinese modellen en acteurs/actrices gezocht. 13-03-2019 / acteertalent / Cas Van Doornik. Vrouw leeftijd 40 tot 55 gezocht voor horror-short. 12-03-2019 / figuranten / First Class Works. Gezocht vrouwelijke figuranten.

Contacteer ons