Resultaten voor presentator

presentator
TV Presentatoren boeken of huren bij Artiestenbureau JB Productions.
Door zijn opvallende gedrag brak Dennis in no-time door als presentator en werd hij razend populair in Den Haag en omstreken. vanaf 3245, lees meer. Jan Versteegh Presentator BNN. Thrill-seeker, adrem en ietswat schurend, een presentator, verslaggever, radio en televisieman met een fris karakter.
Presentator.
Ook op festivals kun je hem op het podium als presentator of puntdichter tegenkomen. En last but not least presenteert Jan J. Pieterse brochure en seizoenspresentaties, UIT-festivals, cabaret en muziekvoorstellingen, congressen, bedrijfsevenementen en wat verder ten tonele komt. Boek Jan J.
Presentator Wikipedia.
Sommigen zijn beroemd genoeg om een programma naar hen te noemen, zoals de Rudi Carrell show waarvan ook een Duitse versie is gemaakt, opnieuw met hem. Bij quizzen staat de presentator vaak achter een soort lessenaar. Een wrapper is een speciaal type presentator, met name voor jeugdprogramma's.
Presentator op maat Dagvoorzitter Trouwambtenaar Discussieleider.
In de loop der jaren heeft Presentator op Maat vele, zeer uiteenlopende, opdrachten mogen verzorgen voor tal van bedrijven, instellingen, evenementen en particulieren. Wij verzorgen graag uw dagvoorzitter, presentator, ceremoniemeester, talkshow-host, trouwambtenaar, spelshows op maat, gastheer/vrouw, gespreksleider, beurspresentatie, showmaster, maatliederen en teksten!
Dennis Weening verklapt dat Art Rooijakkers nieuwe presentator is van Expeditie Robinson.
De Expeditie-Robinson-gate continues. Waar we begin deze week nog dachten dat Dennis Weening vrijwillig had besloten op te stappen als presentator van Expeditie Robinson, bleek gisteren dat dit verre van het geval is. Weening wilde dolgraag door met het programma, maar RTL heeft hem bot gezegd de laan uit gestuurd. In een interview met Shownieuws vertelt de 41-jarige presentator nu wie zijn opvolger wordt.
PRESENTATOR / PRESENTATRICE XITE Alle Mediavacatures.
HOE HET WERKT. PRESENTATOR / PRESENTATRICE XITE. Dit delen met je vrienden. XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideos uit. De zender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar, Canada en de Verenigde Staten.
Presentator-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
View all vacatures voor RTL Nederland Hilversum jobs. Lees meer over werken bij RTL Nederland. Enthousiaste Sport Presentator m/v. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sport presentator die in samenwerking met een technicus vanuit de studio het programma maakt.
Presentatoren Omroep MAX.
Productie/redactie stagiair TinekeShow / Wekker-Wakker! m/v Stage Online / Social Media. Stage Online / Social Media Zomerstage TinekeShow / Wekker-Wakker! Zomerstage TinekeShow / Wekker-Wakker! Presentatoren André van Duin. André van Duin Astrid de Jong. Astrid de Jong Carrie ten Napel.
CategorieLijsten: van Nederlandse presentatoren Wikipedia.
Lijst van presentatoren van NET 5. Lijst van presentatoren van MAX. Lijst van presentatoren van de NCRV. Lijst van presentatoren van Omroep RKK. Lijst van presentatoren van PowNed. Lijst van presentatoren van RTL 4. Lijst van presentatoren van RTL 5.
CategorieNederlands: presentator Wikipedia.
Presentator naar nationaliteit. De categorie Nederlands presentator biedt een overzicht van artikelen over Nederlandse presentatoren. Hulpmiddelen: Alle categorieën Toon bovenliggende categorieboom png / svg Toon onderliggende categorieboom png / svg Zoek artikelen met PetScan. Zie de categorie Television presenters from the Netherlands van Wikimedia Commons voor mediabestanden.

Contacteer ons