Resultaten voor presentator sport

presentator sport
Kees Jansma stopt als presentator bij FOX Sports.
Hij werkte eerst voor onder meer Algemeen Dagblad en Voetbal International en maakte later diverse radio en televisieprogrammas van verschillende omroepen. In 1988 werd Jansma Chef Sport bij de NOS. Nog geen reacties. Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn. Onafhankelijkheid voetbaljournalistiek onder druk 2-8-2016. Kees Jansma stopt als presentator en programmamaker 30-6-2016.
Presentatoren Ziggo Sport.
De Rotterdammer is een ervaren sportjournalist en momenteel werkzaam als presentator en commentator bij Ziggo Sport Totaal. Emile maakte als journalist de periode van Ruud Gullit, Frank Rijkaard en Marco van Basten bij AC Milan van dichtbij mee en is in het collectief geheugen van iedere sportliefhebber aanwezig als presentator van het legendarische Studio Italia.
Sportpresentatoren SportsSpeakers.
De sportstem van Nederland. Jan van Halst. Voormalig voetballer en analist bij Ziggo Sport. Voormalig rugbyer en presentator. Presentator Studio Sport. Voormalig perschef Nederlands elftal ondernemer. Presentatrice en dagvoorzitter. Sportjournalist en presentator RTL. Marijn de Vries. Voormalig wielrenster en journalist.
Presentatoren.
Na een aantal jaren werd Sander als presentator gevraagd voor het programma SPOTT. Na dit programma kwam al snel Campinglife om de hoek kijken, dat hij inmiddels al 14 seizoenen presenteert. Maar Sander is in de tussentijd ook druk geweest met allerlei andere programma's' als: Dancing on Ice, Nederland Vertrekt, Ik kom bij je eten, Wie doet de Afwas, Scandinavian Roadtrip en is deelnemer in Expeditie Robinson 2015. Sander presenteert sinds 2008 samen met mede-presentatoren het programma Snowmagazine. Saskia Pieck was als kind al volledig in de ban van sport.
Presentator-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
View all vacatures voor RTL Nederland Hilversum jobs. Lees meer over werken bij RTL Nederland. Enthousiaste Sport Presentator m/v. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sport presentator die in samenwerking met een technicus vanuit de studio het programma maakt.
Lijst van sportmedewerkers van de NOS Wikipedia.
Naam Commentator/ verslaggever/ presentator Sport/uitzending tv/radio Periode. Marga van Arnhem. NOS Studio Sport, NOS Langs de Lijn. presentatie en commentaar. pres: NOS Studio Sport. com: tennis, schaatsen en wielrennen. Jurgen van den Berg. NOS Langs de Lijn en Radio Tour de France.
Over de NOS Onze mensen.
Een opleiding Media Cultuur aan de universiteit volgde, en langzaamaan kwam ik op de plek die ik wilde: ik werd redactie-assistent, regieassistent, verslaggever bij NOS Headlines, en deed eind 2012 mee aan een screentest voor presentator van Studio Sport. Tot mijn eigen verbazing kreeg ik de baan.
Presentator sport vacatures NationaleVacaturebank.nl.
3343 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep sport als presentator. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Gert van t Hof nieuwe presentator NOS Studio Sport BM.
De week van. Gert van t Hof nieuwe presentator NOS Studio Sport. NOS Sport heeft er een nieuw gezicht bij: Gert van t Hof wordt presentator van NOS Studio Sport. Van t Hof, die komt als vervanger van Toine van Peperstraten, presenteerde tal van programmas voor RTV Rijnmond en Omroep Zeeland.
Puzzelwoordenboek Presentator van studio sport.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 2 puzzelwoorden gevonden voor Presentator van studio sport. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr.

Contacteer ons