Op zoek naar studio sport presentator?

studio sport presentator
Over de NOS Onze mensen.
Ik vind het ook mooi om achter de wereld van de sport te kijken. In de slums van Los Angeles, waar de zusjes Williams opgroeiden; het voetbal in de favelas van Rio de Janeiro en de betekenis van voetbal belichten in Zaatari, een Syrisch vluchtelingenkamp in het noorden van Jordanië.
Lijst van sportmedewerkers van de NOS Wikipedia.
Bekende oud-medewerkers bewerken. Naam Commentator/ verslaggever/ presentator Sport/uitzending tv/radio Periode. Marga van Arnhem. NOS Studio Sport, NOS Langs de Lijn. presentatie en commentaar. pres: NOS Studio Sport. com: tennis, schaatsen en wielrennen. Jurgen van den Berg. NOS Langs de Lijn en Radio Tour de France.
Over de NOS Onze mensen.
Annechien Steenhuizen Presentator NOS Journaal Rob Trip Presentator NOS Journaal Tom Egbers Presentator NOS Sport Jeroen Wollaars Presentator Nieuwsuur Hans Andringa Verslaggever Den Haag Koert Lindijer Correspondent Afrika Han Kock Verslaggever NOS Sport Elisabeth Steinz Co-presentator NOS Radio 1 Journaal Michael de Smit Verslaggever NOS Journaal Nynke de Zoeten Verslaggever Den Haag Matijn Nijhuis Nieuwslezer NPO Radio 2 Wilma Borgman Verslaggever Den Haag Biem Buijs Nieuwslezer NOS op 3, FunX, presentator NOS Radio 1 Journaal Ron Fresen Verslaggever Den Haag Simone Weimans Presentator NOS Journaal Koen Adriaanse Communicatie-adviseur Sport.
Over de NOS Onze mensen.
Een opleiding Media Cultuur aan de universiteit volgde, en langzaamaan kwam ik op de plek die ik wilde: ik werd redactie-assistent, regieassistent, verslaggever bij NOS Headlines, en deed eind 2012 mee aan een screentest voor presentator van Studio Sport. Tot mijn eigen verbazing kreeg ik de baan.
Over de NOS Onze mensen.
Totdat in 1993 Kees Jansma vroeg of ik bij Studio Sport wilde komen werken. Dat klonk als een goede combi. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en versla ik voor NOS Studio Sport vooral het Nederlands elftal en het schaatsen.
Over de NOS Onze mensen.
Voor de pers. Commentator NOS Sport. Die" eerste Tour zie ik nog steeds als één van de hoogtepunten, omdat een jongensdroom uitkwam voor mij." Dat was ooit het antwoord van de zesjarige Sebastiaan op de vraag van de schooldokter wat hij wilde worden.
Over de NOS Onze mensen.
Presentator NOS Studio Sport. Dione de Graaff belandde via een stage in 1995 bij NOS Studio Sport, waar ze uiteindelijk een van de vaste presentatoren werd. Dione presenteerde onder meer op locatie world cups en grote schaatstoernooien, en bij het wielrennen NOS Studio Tour.
Over de NOS Onze mensen.
Presentator NOS Studio Sport. Sport" is bovenal bikkelhard: tijden en uitslagen liegen niet." Sport is van alle tijden en van iedereen. Van actief tot passief, jong tot oud, van t puntje op de stoel tot lekker onderuit hangend op de bank; van Parijs tot Roubaix en van het kolkende Camp Nou tot aan de sfeervolle, benauwde Oostpolderhal in Papendrecht.
Over de NOS Onze mensen.
We stonden in het oog van de storm en deden er verslag van. Werken bij NOS Studio Sport betekent iedere dag bezig zijn met iets dat mij al van jongs af aan fascineert. Als presentator ben je de laatste schakel in een lange keten.

Contacteer ons