Op zoek naar presentator netwerk?

presentator netwerk
Netwerk televisieprogramma Wikipedia.
Op 3 september 2010 werd de laatste aflevering van Netwerk uitgezonden. 1 Het programma verdween om plaats te maken voor afzonderlijke actualiteitenrubrieken van de deelnemende omroepen. De EO ging verder met het actualiteitenprogramma Uitgesproken EO. De NCRV maakten van 10 september 2010 t/m 16 december 2014 het opinieprogramma Altijd Wat, dat op vrijdagavond wordt uitgezonden, later op dinsdagavond. De KRO maakt wederom Brandpunt, wat op zondagavond wordt uitgezonden, begin 2015 op dinsdagavond. Presentator Omroep Periode.
Netwerk krijgt nieuwe presentatoren NRC.
Actualiteitenrubriek Netwerk krijgt nieuwe gezichten. Presentator Frank du Mosch maakt in september plaats voor zijn NCRV-collega Ghislaine Plag. Verslaggeefster Margje Koorevaar-Fikse neemt de plaats in van EO-presentator André Zwartbol die naar het Nederlands Dagblad gaat. Du Mosch gaat zich meer op radio richten.
Zeeman stopt als presentator Netwerk.
Zeeman stopt als presentator Netwerk. Linda Nab Geplaatst op donderdag 16 juli 2009, 0954.: Presentator Aart Zeeman heeft afscheid genomen als presentator van het actualiteitenprogramma Netwerk. Zeeman, die als verslaggever begon bij Hier en Nu, moet vertrekken vanwege een vernieuwingsoperatie die de NCRV doorvoert.
Zelf presentator spelen? Mediawijzer.net.
Verzenden Ik wil nu niet meedoen. woensdag 20 mei 2009 148x bekeken Leestijd: 1 minuut Zelf presentator spelen? Door: Netwerk Mediawijsheid Nederlands netwerk voor mediawijsheid. Lees de tips en breng die kennis in de praktijk bij Beeld en Geluid! Presentatoren, acteurs, politici, quizkandidaten en zangers.

Contacteer ons