Resultaten voor gezocht presentator

gezocht presentator
GEZOCHT: PRESENTATOR VICE.
Type: vlot, kritisch en bij voorkeur goed in Engels. Een lelijk hoofd hoeft geen belemmering te zijn, maar als zelfs je oma vol walging terugdeinst als ze je ziet, wacht je misschien beter even tot je op de radio mag.
Presentator-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
View all vacatures voor RTL Nederland Hilversum jobs. Lees meer over werken bij RTL Nederland. Enthousiaste Sport Presentator m/v. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sport presentator die in samenwerking met een technicus vanuit de studio het programma maakt.
Professionele presentator gezocht Pump up the Company.
Professionele presentator gezocht Erwin Steijlen 2017-08-27T1532270000.: Professionele presentator gezocht voor uw bedrijfsevent? Wij bieden een inspirerende show op maat! Het bedrijfsleven maakt vaak gebruik van een professionele presentator, want het presenteren voor een zaal vol met mensen is niet voor iedereen weggelegd.
Presentator tv vacatures NationaleVacaturebank.nl.
1037 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep tv als presentator. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Presentator of presentatrice gezocht?
Plaats opdracht Word beautyfreelancer! Model worden Figurant worden Stemacteur worden Plus-size model worden. Veelgestelde vragen Contact Beautyfreelancer.nl in de pers. Presentator/ presentatrice gezocht voor livestream. Presentator: goed uitziend en zelfverzekerd. presentator voor evenement voor de voedselbank. presentator Talkshow STUDIO JONG!
FunX zoekt presentatoren! FunX.nl.
FunX zoekt presentatoren! Hoor jij vaak van mensen dat jij een mooie radiostem hebt en daar echt iets mee zou moeten doen? Heb jij doorzettingsvermogen en is het jouw droom om presentator bij FunX te worden? Dan is dit jouw kans!
Filmvacatures werk in de film en televisiewereld Presentator/presentatrice gezocht voor nieuw tv programma.
Maak een LOGIN aan, je profiel in de nederlandse film en tv wereld en om alle extra functies van deze site te gebruiken. Je bent niet ingelogd. Plaats werk advertentie. Aanmelden als persoon. Aanmelden als bedrijf. Presentator/presentatrice gezocht voor nieuw tv programma.
Presentator vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als presentator. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen.
Presentator vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar presentator vacatures, banen en werk. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Croupier Black Jack bij Holland Casino Rotterdam.
Droombaan! Onervaren spontane presentator/presentatrice gezocht!
Onervaren spontane presentator/presentatrice gezocht! Gogo is op zoek naar een presentator/presentarice om verslag te doen vanaf een van hun tofste bestemmingen! Je zal daar op de vetste feesten zijn, de artiesten van het moment interviewen en de kijker alle hoeken van de bestemming laten zien!

Contacteer ons